10_12

Jedálnik 10.12. – 14.12.

Streda
Polievka: Fazuľová kyslá
Menu 1: Pečený pstruh, maslové zemiačky, uhorkový šalát
Menu 2: Šalát z červenej repy s jabĺčkami a vlašskými orechami
Menu 3: Palacinky s džemom a čokoládou

Štvrtok
Polievka: Cuketová krémová s tymiánom
Menu 1: Bravčové soté v zemiakovej placke
Menu 2: Šalát z červenej repy s jabĺčkami a vlašskými orechami
Menu 3: Granatiersky pochod s kyslou uhorkou

Piatok:
Polievka: Gulášová polievka
Menu 1: Kuracie prsia na šampiňónoch s ryžou a trhaným šalátikom
Menu 2: Šalát z červenej repy s jabĺčkami a vlašskými orechami
Menu 3: Zemiakové placky s kyslou smotanou a syrom

Sobota:
Menu 1: Vianočná kapustnica, chlieb
Menu 2: Šalát z červenej repy s jabĺčkami a vlašskými orechami
Menu 3: Langoše s cesnakom (syr, kečup, kyslá smotana)

Nedeľa:
Polievka: Bažantí vývar so cherry a frkacuľami
Menu 1: Bravčová panenka na červenej šošovici so zelerovými stonkami
Menu 2: Šalát z červenej repy s jabĺčkami a vlašskými orechami
Menu 3: Černohorský rezeň s opekanými zemiakmi a domácou tatarskou omáčkou